TORTOSA

Tortosa aprova l’adjudicació del nou contracte de residus i neteja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

03/07/2018

Els vots a favor de l’Equip de govern del PDeCAT i Esquerra, amb el suport del PSC han aprovat l’adjudicació del nou contracte del servei de recollida de residus i del servei de neteja viària.

La votació va comptar amb l’abstenció de Movem Tortosa i el Partit Popular, i el no de la CUP, molt crític amb el contracte ja que consideren que s’haguera pogut fer, com a mínim, conjuntament amb el COPATE.

Pel que fa a les mocions, tots els grups municipals van rebutjar la decisió judicial d’alliberar “La Manada”, així com exigir que es continue desenvolupant el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

També s’han aprovat les mocions del PP demanant l’adaptació dels passos de vianants a les noves tècniques de seguretat viària, i una altra encarada a impulsar la millora dels parcs infantils de cara a les persones discapacitades. El portaveu Xavier Dalmau va protagonitzar el moment més distés del vespre quan va fer al·lusió a l’acord, també de partits independentistes a la moció del PP.

També la del PSC que reclamava instal·lar canviadors per a xiquets i xiquetes en edificis públics.

La moció de Movem reclamant l’ampliació de l’Arxiu Comarcal també va comptar amb el vistiplau del ple.

Per contra, es van tomar les mocions dels socialistes per disminuir la bossa de llistes d’espera a la sanitat, les de la CUP sobre mesures concretes contra la violència masclista a les Festes del Renaixement i la defensa del poble Palestí, i la de Movem per instar a netejar els marges del riu Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>