TORTOSA

Tortosa i Amposta se sumen a la Setmana de l’Acolliment Familiar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

31/05/2019

Fer de pares o de mares sense ser-ho. Una frase que resumeix a la perfecció les diferències entre acolliment i adopció. Des del 31 de maig i fins al 8 de juny, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya. En este sentit, per primera vegada s’han organitzat activitats de promoció i difusió en una vintena de municipis del país, entre ells Tortosa i Amposta. L'objectiu és trobar famílies que estiguen disposades a fer un lloc a casa seua per a estos infants. L’administració té valorades unes 55 famílies acollidores a les Terres de l’Ebre, però necessitaria algunes més per cobrir tota la demanda.

Al territori, l’oficina de referència per als informar-se i realitzar els tràmits d’acolliment familiar es troba al Consell Comarcal del Baix Ebre.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, també hem pogut conèixer l’experiència d’Òscar José, que forma part d’un família d’acollida d’un infant.

Les activitats programades a Tortosa i Amposta són una exposició de llibres i contes sobre l’acolliment familiar, que quedarà instal·lada a les respectives biblioteques, i una sèrie de xerrades sobre el tema. En el cas de Tortosa, es farà el dimecres 5 de juny a la biblioteca Marcel·lí Domingo, a partir de les set del vespre. La xerrada informativa es repetirà a Amposta l’endemà, 6 de juny, a partir de les 18.00 hores, al Consell Comarcal del Montsià.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>