TORTOSA

La Comissió Vaga Feminista a l’Ebre organitza una concentració pel 25N


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

21/11/2018

La Comissió Vaga Feminista a les Terres de l’Ebre ha organitzat diversos actes amb motiu del 25N, dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Els actes arrancaran dissabte 24 de novembre amb una concentració a les 12 hores a la plaça de Barcelona de Tortosa, on es llegirà un manifest. També s’aprofitarà l’ocasió per repartir unes butlletes que reclamen la implicació dels homes en la lluita contra la violència masclista.

El mateix dissabte a la tarda es farà un taller de la mà de diversos col·lectius feministes que abordaran la problemàtica. L’endemà, diumenge 25 de novembre, es realitzarà un debat col·loqui i es representarà una obra de teatre a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. En el manifest, la Comissió per la Vaga Feminista denuncia que el sistema judicial dictamina de forma indecent contra dones i els xiquets i xiquetes, també víctimes directes d’aquesta violència. S’exigeix una resposta contundent i integral.

El 25N se celebra en memòria del assassinat de les germanes Miraball, tres opositores al règim del dictador dominicà Trujillo. El novembre de 1960, quan anaven a veure els seus marits a la presó, reclosos pel seu activisme polític, agents de Trujillo, van provocar un accident de cotxe mortal i les tres germanes van perdre la vida.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>