AMPOSTA

La Generalitat cedeix a Amposta 16 pisos d’emergència social


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

14/12/2018

El secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, ha signat amb l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, un conveni pel qual el Govern cedeix a l’Ajuntament 16 habitatges perquè els destini atendre emergències socials de persones i famílies del municipi. Els 16 habitatges formen part d’una promoció propietat de l’Incasòl i que compta amb un total de 65 habitatges. Els 49 pisos restants s’adjudicaran per sorteig, en règim de lloguer protegit, als ciutadans que presentin la seva sol·licitud des d’avui i fins el 18 de gener del 2019, acreditant que compleixin els requisits.

Serra ha animat a la resta de municipis del territori a seguir el model de l’Ajuntament d’Amposta, que pagarà un lloguer a l’Agència Catalana de l’Habitatge per disposar dels 16 pisos d’emergència social.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que era un dia històric per a la ciutat. També ha volgut remarcar que els pisos estan oberts a tots els col·lectius.

La promoció se situa al carrer de la República, els pisos tenen una superfície que va dels 57 als 89 metres quadrats, amb 2 o 3 dormitoris. Tots tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge i alguns també traster. El preu del lloguer mensual va dels 187 als 280 euros, segons les característiques i les dimensions del pis. Per optar a un d’aquests 49 pisos cal estar empadronat a Amposta o a qualsevol municipi de la comarca del Montsià, acreditar uns ingressos superiors a 11.500 euros anuals, no superar el límit de 5,5 vegades l’IRSC i destinar l’habitatge a domicili habitual i permanent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>