GANDESA

La Terra Alta commemora el Dia Internacional de les Dones 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | GANDESA

08/03/2019

Aquest dijous a la tarda s’ha celebrat a Gandesa el Dia Internacional de les Dones, en el decurs d’un acte que ha tingut lloc al Casal de Joventut. La commemoració s’ha iniciat amb la benvinguda que ha donat a la setantena d’assistents la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Cinta Rams.

Posteriorment, ha tingut lloc la lectura del manifest institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya, per part de Magda Aubà, presidenta de Conlloga, Grup de Suport i Acompanyament a la Criança. A continuació, s’han llegit les “Frases per la igualtat”, a càrrec de representants de les associacions de dones de la Terra Alta, sobre la igualtat d’oportunitats entre els homes i les dones preparades per cada entitat participant. També s’ha llegit un poema de Mercè Marçal per part de Judith Ulldemolins, secretària de Conlloga.

Cinta Roldán, directora de la Biblioteca Municipal Dr. Mn. Manya de Gandesa, ha fet una introducció de l’origen i a la significació del dia 8 març, una intervenció prèvia a la lectura de relats i el posterior col·loqui, amb la col·laboració de Joan Ferre, del Club de Lectura de Vilalba dels Arcs, i Marta Barón, del Club de Narrativa d’Adults de la Biblioteca Municipal Dr. Mn. Manya de Gandesa.

L’acte ha sigut organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, amb el suport de l’Ajuntament de Gandesa, L’institut Català de les Dones, les associacions de dones de la comarca, entre altres. // Foto CEDIDA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>