TORTOSA

La calorada podria portar temperatures superiors als 40 graus a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

25/06/2019

Tot i que el dimarts ha començat amb núvols baixos, la calor a poc a poc s’està notant al conjunt de les Terres de l’Ebre. L’onada de calor ja està activada amb l’entrada de massa d’aire molt calenta que puja des del Sàhara i ocuparà bona part de l’Europa occidental durant els pròxims dies.

A les comarques de l’Ebre, i especialment a partir de dimecres, les màximes podrien superar els 40 graus en pobles de la Ribera d’Ebre. A la costa l’ambient serà més suau, amb tot es podria arribar als 35 graus. El problema però, també serà durant la nit amb mínimes superiors als 20 graus que faran difícil poder dormir.

Així les coses, cal aplicar els consells bàsics per superar la calor sense conseqüències. Hidratar-se bé, usar crema solar, o no fer esport a les hores centrals del dia.

Esta primera calorada de l’estiu bé acompanyada del major risc d’incendis després d’una primavera molt seca. Des de Protecció Civil es prega extremar la prudència per evitar més ensurts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>