GANDESA

La republicana Neus Sanromà ja és presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

16/07/2019

La republicana Neus Sanromà ja és presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta amb el suport dels 10 consellers comarcals d’ERC, els 2 de la UPTA, la consellera d’Entesa i el conseller de la Federació d’Independents de Catalunya. Junts per Catalunya perd així la hegemonia històrica a la comarca, ja que l’antiga Convergència havia governat a la Terra Alta des de la creació dels consells comarcals. Així ho va destacar Sanromà en les seus primeres paraules coma presidenta de l’ens comarcal, un càrrec que per primera vegada ocupa una dona a la Terra Alta.

Sanromà va destacar que el pacte que l’ha portat a la presidència implica 8 dels 12 alcaldes de la comarca. La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta va afirmar que la voluntat del nou govern comarcal és canviar les dinàmiques, les polítiques i les metodologies de treball de l’ens comarcal després de trenta anys de governs convergents.

El president sortint, Carles Luz, va assegurar que el seu grup practicarà una “oposició constructiva, responsable, ferma i dialogant”.

Tots els portaveus dels grups representats a l’ens van fer felicitar la nova presidenta i van posar sobre la taula els problemes més greus que afecten la comarca, com ara l'envelliment de la població i el despoblament dels municipis. En declaracions als mitjans de comunicació, Sanromà va detallar algunes de les mesures que cal impulsar.

El ple va aplegar la pràctica totalitat de les autoritats de la comarca. I al final, fotografia institucional de grup.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>