TORTOSA

Les empreses tanquen 70 contractes laborals en les sis edicions del Fòrum d'Ocupació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

15/05/2018

El sisè Fòrum d'Ocupació Universitària del campus Terres de l'Ebre de la URV, celebrat el passat dijous 10 de maig, va tancar portes amb un balanç molt positiu, ja que la participació d'empreses s'ha mantingut molt elevada i fins i tot ha crescut respecte a l'edició de l'any passat. Com a dada significativa cal destacar que les empreses participants, un total de 45 de diferents sectors, han informat que van tancar durant les passades edicions del Fòrum 70 contractes laborals, una xifra a la qual s'han de sumar els 34 que s'han començat a tramitar en el Fòrum d'enguany. "Són dades positives, però encara ho podrien ser més si tenim en compte que l'oferta global de llocs de treball que oferien les empreses era de 177 i molts s'han quedat sense cobrir", puntualitza el sotsdirector del campus Terres de l'Ebre de la URV, Xavier Farré.

De fet, en aquesta sisena edició del Fòrum d'Ocupació ha baixat lleugerament el nombre d'entrevistes de treball realitzades i també els currículums entregats que han estat 777 i 882, respectivament. "Creiem que la vaga d'estudiants ens va afectar una mica i també pensem que com la situació econòmica està millorant una mica hi ha menys gent buscant feina", ha argumentat Farré.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>