MADRID

Ciutadans denuncia que el pressupost de l'Estat redueix les partides per al Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | MADRID

06/02/2019

"Els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2019 presentats pel govern de Sánchez redueixen en més d’un 5% les partides per al programa de ‘Gestió i infraestructures de l’aigua" i també retallen un 8% les transferències a les Confederacions Hidrogràfiques”. Així ho denuncia el diputat de Ciutadans (Cs) per Tarragona, Sergio del Campo, que ha registrat diferents preguntes a la Mesa del Congrés. “Tot i les paraules de la ministra durant la seva recent visita a les Terres de l’Ebre i el compromís del Govern d’adoptar accions per preservar el Delta, veiem com l’executiu de Sánchez hi preveu destinar menys recursos i això ens preocupa”, ha explicat del Campo.

Davant d’aquesta situació, Del Campo vol saber “quines mesures pensa adoptar el Ministeri per a la Transició Ecològica per lluitar contra els efectes del canvi climàtic a la zona del Delta de l’Ebre” i “quines actuacions està adoptant ja el govern de Sánchez per afrontar el problema de retenció de sediments al llarg del riu Ebre i els seus efectes sobre el moviment de sorra a la costa”. Finalment, el diputat de Cs ha destacat que “el delta de l’Ebre és una zona única i de gran riquesa i, per això, no es poden reduir els recursos necessaris per garantir la seva viabilitat”. // Foto CIUTADANS.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>