TORTOSA

El moviment per la gratuïtat de l'AP-7 ocupa la delegació del Govern a Tortosa per exigir l'aixecament de barreres


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / ACN | TORTOSA

13/08/2018

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta s'ha proposat ocupar aquest dilluns la seu de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa. Després de la reunió dels seus representants, Llorenç Navarro i Enric Lange, amb el delegat ebrenc, Xavier Pallarés, li han comunicat que volen passar la nit a la seu governamental per exigir que es compleixi amb les promeses de gratuïtat de l'autopista AP-7 "per a totes i tots", "sense distinció de mesures i volums". Navarro ha assegurat que emprenen aquesta acció reivindicativa "light" per explicar a la ciutadania que les bonificacions "són una falsedat", una opció efímera i condicionada, que s'acabarà convertint en un pagament "de per vida" d'autopistes i autovies. "El Parlament va aprovar la gratuïtat de l'AP-7 i ho volem immediatament per a tothom", han defensat.

Per la seua banda, la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre ha dit que permetrà i garantirà els drets dels tres representants del moviment veïnal per una AP-7 gratuïta que des d'aquest dilluns a la tarda "ocupen" la seu de Tortosa i hi passaran la nit. És la primera vegada que el Palau Abària es converteix, de portes endins, en espai de reivindicació civil i el delegat Xavier Pallarès i els funcionaris han treballat per establir les mesures de seguretat pertinents i per garantir el benestar dels manifestants.

Els representants veïnals passaran la nit en la sala de reunions, on tenen a l'abast serveis i màquines de begudes, i se'ls ha ofert aliments perquè l'edifici s'ha tancat a les vuit del vespre fins demà dimarts a les vuit del matí. Pallarès ha insistit que el Govern és el primer interessat en què Foment apliqui els desviament i bonificacions per descongestionar l'N-340, i ha defensat que malgrat que són mesures poc aplaudides pel moviment veïnal, "són les que s'han pogut aconseguit per aplicar de manera imminent".



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>