TORTOSA

Ara Malikian obre la 25a Mostra de Jazz de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

03/07/2018

Els sons del violí d'Ara Malikian van fer emocionar al públic del Felip Pedrell després d'haver passat per grans aparadors internacionals com són París, Moscou o Londres.

D'esta manera s'ha inaugurat la 25a Mostra de Jazz de Tortosa, amb un auditori ple a rebentar que durant dues hores va gaudir de la música del libanés, una de les tres actuacions estel·lars de la Mostra juntament amb Paquito D'Rivera i Naturally 7 durant tota una setmana on el jazz i tot el que l'envolta serà el protagonista de la que ja es coneix com "la gran festa d'entrada a l'estiu".

A més dels caps de cartell, la Mostra Jazz Tortosa comptarà amb actuacions musicals d'una trentena de grups que han estat seleccionats en la dotzena edició de l'Espai Jazz Jove. Este certamen vol fomentar la participació de nous solistes o grups de jazz residents i suposa una plataforma per promoure artistes poc coneguts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>