LA PALMA D'EBRE

Una gran jota viva a la Palma d’Ebre fa ressorgir la Ribera d'Ebre de les cendres


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | LA PALMA D'EBRE

08/09/2019

La Palma d’Ebre s’ha convertit en la capital del ball tradicional de la Ribera d’Ebre amb la Festa de la Jota. Aquesta és la desena edició. Celebrat en aquest municipi riberenc durant la tarda d’aquest passat dissabte, amb un total de 17 bandes musicals.

S’ha viscut una jornada festiva amb moltes agrupacions participants en els balls de la jota, a la plaça de Catalunya de la Palma d’Ebre. També s’ha repartit un bon berenar amb coca i mistela, i altres productes locals per a totes i tots els assistents, i agafar forces per al següent ball.

El Festival de la Jota de la Ribera d’Ebre d’enguany ha servit per donar suport als afectats per l’incendi a la comarca del passat més de juny a través de la campanya solidària ‘Rebrotem’.

Per a l’ocasió, s’ha vinculat la festa de la jota amb l’acte solidari mitjançant la creació d’obres artístiques en directe.

La comarca ha sabut mirar cap al futur després de les cendres, mitjançant una bona dosi d’optimisme i festivitat amb una vetllada extraordinària com és la Festa de la Jota de la Ribera d’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>