SANT CARLES DE LA RÀPITA

Finalitza l’Eufònic, el festival més avantguardista del moment


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | SANT CARLES DE LA RÀPITA

09/09/2019

L’Eufònic, el festival d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre, ha finalitzat l’edició d’enguany. Amb aquestes ja en van vuit, havent portat durant el primer cap de setmana de setembre l’aposta més avantguardista de la música electrònica i dels espectacles audiovisuals.

Sent la Ràpita el centre neuràlgic, amb una cinquantena d’artistes emergents i internacionals, amb tot d’espectacles en diferents espais del municipi, han estat quatre dies intensos de propostes multidisciplinàries. El director de l’Eufònic, Vicent Fibla, argumenta què té de diferent aquest festival de la resta d’esdeveniments a Catalunya.

Aquest festival va en creixement any rere any, tot i les adversitats. Però ja es pot dir que l’Eufònic 2019 s’ha consolidat i té un caràcter propi que l’identifica.

Des de l’organització del festival ja pensen en l’edició de l’any vinent. Des del minut u, després d’haver posat punt final aquest diumenge la d’aquest any, tenen idees per a posar en marxa en com serà la següent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>