TORTOSA

Tortosa programa 23 espectacles al Felip Pedrell per aquesta tardor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/09/2019

Un total de 23 espectacles conformen la nova programació del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa fins al mes de desembre. Espectacles de teatre, cinema i música, sense oblidar les propostes per las més petits. El regidor de Cultura, Ximo Martorell, ha destacat que la cap de cartell serà Lola Herrera, que portarà a l’escenari “Cinco hores con Mario”. La representació tindrà lloc el 5 de desembre a les 22 hores.

Altres propostes teatrals són "Ovelles", amb el televisiu Biel Duran i "Vaselina", dirigida per Sergi Belbel i amb la popular actriu catalana Lluïssa Castell. Dins l'apartat musical, destaca "Troia, una veritable odissea!”, amb la presència dalt de l'escenari de trenta intèrprets de la companyia Cor de Teatre. Serà dissabte 19 d’octubre.

Altres propostes musicals són el concert que oferirà la Filharmònica de Cambra de Colònia; o la presentació del nou disc de Quico el Célio, el noi i el Mut de Ferreries, "Viatge a Buda". En cinema es mantenen les projeccions del cicle Gaudí i del Documental del Mes. Les propostes per a tota la família venen de la mà de "El petit Dalí i el camí cap als somnis", amb humor i música per estimular la creativitat dels menuts amb la companyia Viu el Teatre; Embrossa't", espectacle basat en la poesia visual de Joan Brossa on es mesclen la dansa, la màgia i els titelles; "A cau d'orella", amb la companyia Com Sona?, "Safari", amb La Baldufa, i "Els Pastorets" de Joan Moreira. Martorell ha afirmat que l’objectiu es fer de la del Felip Pedrell una programació teatral i musical de referència i per a tots els públics.

Aquesta nova temporada també incorpora un abonament A4 amb el qual es pot accedir als quatre espectacles teatrals: "Cinco horas con Mario", "Ovelles", "Troia, una veritable odissea!", i "Vaselina", amb un preu de 42 euros i un estalvi de 40 euros. Les entrades i els abonaments poden adquirir-se a partir d'avui mateix a través del web del Teatre Auditori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>