TORTOSA

Arrenca la XXVI Mostra de Jazz de Tortosa amb el blues desenfrenat de Big Mama Montse


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

02/07/2019

La Mostra de Jazz ha arrencat aquest dilluns amb el concert inaugural de Big Mamma Montse al Parc Teodor Gonzalez de Tortosa. Amb aquesta ja van vint-i-sis edicions. Tortosa es converteix en la capital d’aquest gènere musical a les Terres de l’Ebre fins dissabte, 6 de juliol. La ciutat s’omplirà de música en directe i oci alternatiu amb moltes activitats a ritme de jazz. Els plats fort són Kyle Eastwood, el dimecres 3, i Incognito, el divendres 5, a l’auditori Felip Pedrell, i també la Tortosa Big Band, insígnia de la casa, que tancaran l’edició d’enguany a la plaça de l’Ajuntament amb vall de swing inclòs. El concert inaugural d’aquest dilluns ha servit per donar la benvinguda als esportistes del World Sports Games, perquè aquest any música i esport s’han donat la mà durant tota aquesta setmana.

Més d’un quart de segle, ja se pot dir que el festival és tot un referent des de l’Ebre fins arreu dels Països Catalans. Fet possible gràcies a la implicació per part del públic.

Big Mama Montse va fer un repàs dels seus trenta anys de carrera musical vinculada al món de blues, i als ritmes americans provinents de Chicago. L’artista barcelonina destaca l’alta qualitat musical a l’Ebre però lamenta la manca de suport i més espais on poder tocar.

La Mostra també comptarà amb la XVI edició de les Jornades de la Cuina Cajun, una fusió de plats de la cuina tradicional de les Terres de l’Ebre i la gastronomia del Delta del Mississipí.

Foto: Joaquim Domingo



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>