DELTEBRE

Deltebre Dansa compleix 15 anys amb 48 espectacles i 150 professionals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

02/07/2019

Del 8 al 21 de juliol el Festival Deltebre Dansa celebrarà la seva 15a edició amb el millor de l’avantguarda de dansa i circ internacional. Durant dues setmanes s’oferiran 48 espectacles de dansa i circ contemporanis d’alt nivell i de companyies d’arreu del món a diferents espais de Deltebre. El Festival reunirà més de 150 professionals provinents d’una cinquantena de països i un total de 27 professors. El director del Festival, Roberto Olivan, ha valorat amb satisfacció els 15 anys del festival i la seva recerca continua dins les arts escèniques.

Destaca l’espectacle “Impulso” de la bailaora i coreògrafa Rocío Molina, recentment guardonada amb el premi Max; la companyia granadina de circ Vaivén Circo; la parella grego-moçambiquesa de dansa Linda Kapetanea i Edivaldo Ernesto, o la companyia de circ francesa La Contrebande.

La regidora de Foment Cultural, Anna Giménez, ha destacat que un any més s’ha creat un circuit natural per fusionar paisatge i dansa.

La 15a edició del Festival Deltebre Dansa comptarà amb una escultura de sorra de 40 tones dedicada als 15 anys del Festival. L’escultura, que estarà ubicada a l’espai d’espectacles al Parc del Riu de Deltebre, ha estat creada per Arenas Posibles, amb els escultors Sergi Ramírez i Montserrat Cuesta, amb base a Ulldecona, i patrocinada per Sorigué.

Els detalls de la presentació de Deltebre Dansa, a la #RDP:



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>