TORTOSA

El circ cobrarà protagonisme a la nova temporada del Felip Pedrell


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

03/07/2018

Vora 25 espectacles de diversos formats es programaran al Felip Pedrell de Tortosa entre el setembre i final d'any. Avui s'ha presentat la temporada de tardor al teatre-auditori de la ciutat on les obres de teatre, la dansa, la música i les projeccions audiovisuals tornaran a convidar a l'espectador a passar una estona entretinguda.

Però en esta ocasió, el circ també serà un dels protagonistes amb tres espectacles: Koselig, Cuculand Souvenir i Envà.

A més de representacions teatrals de gran format, també hi haurà espai per al talent local de l'escola municipal de teatre així com els documentals i les pel·lícules per a un públic més alternatiu.

Amb la fi del carnet de l'espectador, des de l'àrea de cultura de l'Ajuntament s'aposta per tres tipus d'abonaments per a 3, 4 i 7 espectacles, amb preus tancats que permeten un estalvi del 30 al 40%.

A banda, també s'aplicaran descomptes de fins al 30% per als membres del Club Tr3sc i la xarxa de Biblioteques, famílies nombroses, jubilats i aturats, i menors de 30 anys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>