BOT

El festival de cinema In-FCTA pren força a la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | BOT

25/07/2019

Recuperar la passió pel setè art i potenciar culturalment la comarca de la Terra Alta. Aquests són dos dels propòsits que s’ha marcat la tercera edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-Fcta. Dirigida per l’actor Ivan Massagué, el certamen vol ser una plataforma artística on el cinema sigui l’eix vertebrador.

La proposta, que en aquesta edició ha ampliat la seva programació, projectarà llargmetratges com El año de la plaga, de Carlos Martín amb el mateix Massagué com a protagonista, o Return i Anne, També hi haurà la possibilitat de realitzar tallers, que de ben segur despertaran la inquietud artística dels seus alumnes.

La inauguració del festival serà el 4 d’agost, amb Juli Fàbreguas i Jordi Díaz com a mestres de cerimònies. Aquest dia també es presentar el curtmetratge d’In-FCTA 2019, amb la participació de més d’un centenar de figurants de la comarca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>