AMPOSTA

El vent serà el centre de l’espectacle transdisciplinari de Lo Pati i el Festicam


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

09/10/2018

Els efectes del vent sobre l’ànim de les persones serà el tema central de l’espectacle “F/F Föhn”, un espectacle del Pati i el Festicam. Es tracta d’un espectacle “transdisciplinari” concebut com un work in progress col·lectiu que connecta diferents disciplines artístiques: teatre, circ, dansa, però també arts plàstiques i arts sonores i visuals. El projecte el capitaneja l’artista Mariaelena Roqué i Oriol Escursell. Roqué ha explicat els trets característics de l’espectacle.

La directora de Lo Pati, Aida Boix, ha explicat que es porta el circ dins d’un centre d’art amb la unió de les arts plàstiques amb les escèniques.

Des de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (ETCA), Bienve Borràs, ha destacat que, després de cinc anys, el Festicam es consolida i va més enllà amb aquest espectacle però també la inauguració del Festival amb la Fura del Baus.

“F/F Föhn es representarà per primera vegada divendres 12 d’octubre, i el dissabte 13 a Lo Pati, a les 20:00 hores. // Foto SIRGA COMUNICACIÓ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>