TORTOSA

Montse Castellà estrena el videoclip de la cançó 'En els teus dits'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

21/06/2019

La cantautora tortosina Montse Castellà ha estrenat este divendres el videoclip de la cançó 'En els teus dits'. Segons la mateixa Castellà, es tracta d'un videoclip rialler i festiu, ple de vitalitat, amb el qual vol desprendre alhora alegria i serenor mentre es passeja pel Delta de l'Ebre conduint un citröen dos cavalls, corrent per la platja o caminant entre arrossals. "Que el vídeo s'estrene el 21 de juny no és casual: és el mateix dia que arriba l'estiu i amb ell, la llum i l'alegria de la música", afirma la cantautora.

Rodat íntegrament al delta de l'Ebre, en localitzacions de Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja i Amposta, 'En els teus dits' és el primer videoclip del seu quart i darrer disc, 'Punts de llibre', un doble CD editat pel segell discogràfic de Paco Ibáñez, A flor de tiempo. La cançó conté versos de l'escriptora de Lleida Rosa Fabregat, adaptats i musicats per Montse Castellà i el video ha estat dirigit pel productor rapitenc Adrian Lazarean.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>