TERRES DE L'EBRE

Roberto Olivan estrena el nou espectacle Socarrel al festival Ésdansa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TERRES DE L'EBRE

27/08/2019

El ballarí i coreògraf tortosí, Roberto Olivan, va estrenar el seu nou espectacle “Socarrel” al festival Ésdansa. Es tracta d’una creació junt amb Magí Serra, Vox Bigerri i Laurent Delforge que, amb un aforament pràcticament ple, va acabar fent posar a la gent de peu. Després de l’espectacle, es va fer una trobada col·loqui amb part del públic. En aquesta, Olivan va mostrar la seva inquietud pel desarrelament a la natura que afirma s’està produint i les conseqüències que pot tenir per les generacions futures.

El festival Ésdansa va tancar diumenge la seva 37a edició amb la satisfacció d’haver aconseguit mantenir-se per segon any consecutiu en el llindar dels 11.000 espectadors i haver arribat al 98% d’ocupació en els espectacles de pagament. La visió actual, viva i regeneradora de la dansa d’arrel tradicional, així com el coneixement de la diversitat cultural i la relació entre cultures, continuen sent el pal de paller d’aquest festival que s’ha sabut posicionar en el més alt nivell dins el seu sector.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>