TIVISSA

Sara Blanch deixa el llistó ben alt en les Nits a la Baranova de Tivissa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TIVISSA

03/08/2019

Els amants de la lírica han tingut una cita, per sisè any, en el marc de les Nits a la Baranova de Tivissa, aquest divendres a l’església de Sant Jaume. El recital de la soprano, Sara Blanch, ha fet vibrar a tot el públic assistent, on la cantant de Darmós ha ofert el seu repertori, amb una veu trepidant , apropant-se una mica més a la ‘zarzuela’, acompanyada, com és habitual, del tenor David Alegret, el pianista Josep Buforn i el cor The Beauty Fools Cor.

Amb tot l’aforament complet, per a la soprano darmosana sempre és un privilegi actuar a casa i espera prendre’s un descans per encarar la temporada vinent que la portarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona o al Teatro de la Zarzuela de Madrid.

Per la seva banda, el tenor David Alegret es troba en diversos projectes musicals de treball constant i ha agraït que la soprano l’hagi convidat a cantar amb ella, ja que els dos tenen molta complicitat dalt l’escenari.

Les Nits a la Baranova de Tivissa, dues dates amb totes les entrades venudes en un espai, com és l’església de Sant Jaume, amb una acústica esplèndida per a gaudir del cant líric.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>