TORTOSA

Sis hores de música en directe i reivindicació feminista en l’Ebre Musik de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

25/08/2019

L’Ebre Musik ha estat un dels actes previs a l’inici de les Festes de la Cinta de Tortosa. La plaça de l’Ajuntament va acollir, aquest dissabte, la mostra de les bandes guanyadores en l’edició del 2019. Conspiració, MIM i Júpiter van interpretar les seves cançons en directe. La banda de rock senienca MIM han estat els guanyadors d’enguany.

L’Ebre Musik s’ha convertit amb una mostra destinada a potenciar, donar a conèixer i promocionar els grups emergents de les Terres de l’Ebre, a més d’impulsar els concerts en directe on la música pren el gran protagonisme.

La nit ha comptat amb l’actuació especial de la banda catalana del moment: Roba Estesa. Aquest grup format per únicament per dones es troba en plena gira ‘Orgull’, que les ha dut a voltar per arreu, però la capital de les Terres de l’Ebre era la seva assignatura pendent.

Roba Estesa és una banda que va iniciar-se en el món de la música quan eren Ai Carai! fa gairebé deu anys. En l’actualitat compten amb dos treballs discogràfics. De primera mà saben el que és treballar per aconseguir fer-se un lloc en l’escena musical, així com haver-se presentat en diferents concursos com aparador per donar-se a conèixer.

La plaça es va omplir de penyes fins altes hores de la nit, tancant fins la matinada amb el Dj Raül Sech.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>