TORTOSA

Tortosa es converteix en el punt de trobada i d’entitats de la cultura popular


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

26/08/2019

Catorze colles de cultura popular i del folklore han omplert de color el parc Teodor Gonzàlez de Tortosa, en la trobada de gegants i capgrossos, d’aquest diumenge, actes previs a les Festes de la Cinta 2019. La trobada d’enguany ha estat una de les més participatives dels darrers anys, amb molta afluència de públic al parc i també al llarg de tot el recorregut.

L’acte ha començat de bon matí amb la tradicional plantada dels gegants al passeig central del parc de la ciutat. Als volts de migdia, s’ha iniciat l’arrencada i desfilada dels gegants i nans al llarg de l’Avinguda de la Generalitat. En aquesta trobada han participat la Colla Gegantera d’Amposta, d’Alcanar, Gaiters de l’Aguilot, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Lo Golafre, Colla Gegantera de Móra la Nova, d’Horta de Sant Joan, la Ràpita, Vinaròs, Grallers de Campredó, Colla Gegantera Sant Feliu de Llobregat, Santa Bàrbara, Ulldecona, Colla Gegantera de Benicàssim, Gegantó Japonès de Reus, així com la colla gegantera de la ciutat de Tortosa. Un cop finalitzada, s’ha procedit a fer una entrega dels recordatoris a totes les colles participants. Finalment, la trobada a conclòs amb una gran ballada final i un dinar popular.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>