SANT JAUME D'ENVEJA

Viatgem en el temps a l'illa de Buda amb Quico el Célio, el Noi, i el Mut de Ferreries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | SANT JAUME D'ENVEJA

04/04/2019

El grup Quico el Célio, el Noi, i el Mut de Ferreries estan enllestint el seu nou treball discogràfic Viatge a Buda, que sortirà a la llum a principis de juny.

El conjunt ebrenc ha decidit gravar els seus nous temes a la Casa Rural de l'lla de Buda per impregnar-se de tot el que expliquen les seues lletres, un viatge en el temps a l'illa per rememorar l'època en la qual la música estava arrelada en tots els àmbits de la societat.

També volen conscienciar de la importància de la regressió i subsidència del Delta, dos dels grans problemes que amenacen a la seva supervivència física. Guillermo Borès, representant de la propietat de l'Illa de Buda i propietari de la Casa Rural de l’illa, està molt agraït amb la banda per fer ressò de les conseqüències d'emergència mediambientals que està patint l'Illa de Buda, la més gran de Catalunya. La Mar se fa gran és la nova cançó del disc que parla del tema.

El nou treball discogràfic inclou una pel·lícula muda per traslladar-nos en temps passat i veure com era el Gegant de Ferro i el Vapor Anita.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>