ULLDECONA

La Passió es promociona per atreure públic d’arreu de les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ULLDECONA

07/02/2018

La Passió d’Ulldecona d’aquest 2018 continua amb la seva promoció en diferents punts de les Terres de l’Ebre i també de Castelló. En concret, l’acte del davallament de La Passió es podrà veure a Gandesa i Tortosa. A més, i més enllà de les quatre representacions que es faran al Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona el 4 i 11 de març en català i el 8 i 15 d’abril en castellà, també a Tortosa es podrà gaudir de l’obra en català el 18 de març mentre que el 24 de març es representarà a Nules, Divendres Sant a Benicarló i dissabte Sant a Xert. El president del Patronat de la Passió d’Ulldecona, Jordi Carapuig, ha explicat que el públic de l’Ebre és l’assignatura pendent. També ha dit que la d’Ulldecona és la única Passió que també es representa en castellà fruit de l’elevada demanda.

El director de la Passió, Josi Ganzenmüller, ha destacat el nivell dels actors que participen en l’espectacle.

Per la seva part, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha destacat que la Passió genera força dinamisme cultural al poble.

El cartell és obra de la dissenyadora tortosina Marta Santo. En aquest cas s’ha buscat que la protagonista sigui una dona, la Verge Maria. De fet, es busca representar el patiment d’una mare. Per a l’ocasió també s’han preparat diversos paquets turístics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>