SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita dobla les activitats de recreació en la segona edició d’Orígens


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

25/09/2018

L’Ajuntament de la Ràpita està enllestint la programació per la segona edició d’Orígens, la festa que recrea la vida marinera i pagesa de la població de principis del segle XX. El certamen tindrà lloc del 12 al 14 d’octubre. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha destacat que enguany es fa un salt qualitatiu i quantitatiu ja que es dobla el nombre d’activitats programades de les 40 de l’any passat a 75 en aquesta edició. També s’ha incrementat el nombre d’entitats que participaran en l’esdeveniment i es preveu que la participació dels veïns vestits d’època també creixi de manera significativa.

El regidor d’Identitat, Rafa Balagué, ha explicat que més enllà de les activitats, el mercat o les actuacions musicals previstes, enguany destaca l’obertura de la festa al mar i la possibilitat de visitar vaixells antics durant tot el cap de setmana.

Es repetirà la recreació de la subhasta del peix i dins de l’antic escorxador es podrà veure una reproducció d’una antiga masia. Pel que fa a la música, divendres la nit s’ha programat un festival de rondalles i mentre que la nit de dissabte es podrà gaudir d’un concert amb Pep Gimeno Botifarra. Completaran el programa el concurs de balcons i façanes, de vestits d’època o d’aparadors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>