SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita vol fer gran Orígens amb activitats al llarg de tot l’any


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

19/06/2019

Sant Carles de la Ràpita vol fer gran Orígens amb activitats al llarg de tot l’any. La festa que recrea la vida marinera i pagesa de la població de principis del segle XX celebrarà la seva tercera edició de l’11 al 13 d’octubre, però l’organització ja ha programat dos tallers per aprendre a reparar xarxes de pesca tal i com es feia tradicionalment, i també un curs d’introducció a la genealogia. El director tècnic d’Orígens, Toni Cartes, ha avançat que s’estan realitzant entrevistes a majors de 85 anys per recollir les seves memòries sobre les tasques i la vida marinera i pagesa a la Ràpita.

Una altra de les novetats d’aquest propera edició serà una demostració de la pesca del rossegall.

El pailebot Santa Eulàlia protagonitza el cartell de la tercera edició d’Orígens. El vaixell ja ha confirmat la seva presència durant els dies de la festa de recreació. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha afirmat que Orígens no és només un esdeveniment social i cultura, sinó que ajuda a la cohesió, engrandir el sentiment de pertinença al poble i a posar en valor la història de la Ràpita.

Caparrós també ha volgut remarcar que l’essència d’Orígens és la gent del poble i la seva implicació en la festa, i que aquesta tercera edició serà la de la consolidació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>