AMPOSTA

La dansa i la música, protagonistes del cicle “Ebre, Música i Patrimoni”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

25/07/2019

La música tornarà a ser la protagonista del cicle “Ebre, Música i Patrimoni”, que enguany arriba a la seva sisena edició. El festival presentarà vuit espectacles de petit format on la dansa, la videodansa, l’expressió corporal o les performances es fusionaran amb el teatre, els llibres o la cultura popular. Vuit experiències interdisciplinars en escenaris patrimonials, i que contribueixen a la reinterpretació dels mateixos espais on es realitza cada activitat, alhora que esdevé una oferta atractiva per ebrencs i visitants.

En aquesta edició els espais escollits són: el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova; la plaça de l’Església al Mas de Barberans amb un cant a les plantes vinculat a l’activitat del Museu de la Pauma; el Centre d’Interpretació de la Terrissa de La Galera amb una fusió de ceràmica i dansa; Ca Don Joan a Vinebre amb una videodansa; l’espai històric del Mirador del Bassot de Vilalba dels Arc amb dansa teatre, el Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita amb balls tradicionals; el Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta a Sant Jaume d’Enveja amb un espectacle que recordar com es rentava antigament; o l’embarcador fluvial d’Amposta amb dansa contemporània. Farnós ha destacat la diversitat d’activitats.

El cicle es realitzarà durant els mesos de juliol, agost i setembre. Totes les activitats són gratuïtes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>