TORTOSA

La fotografia centrarà la II Jornada sobre Intervenció en Patrimoni de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

21/11/2018

El fons i les col·leccions fotogràfiques centraran la II Jornada sobre intervenció en Patrimoni de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà el proper 1 de desembre al Palau Oliver de Boteller de Tortosa. L’ús de les tecnologies digitals han fet sorgir una cultura eminentment visual, amb molt patrimoni documental gràfic en mans de particulars que, sovint, per desconeixement d’allò que és millor per a la conservació o bona gestió d’aquell patrimoni, acaben fent-me un mal ús. Albert Curto, de la Comissió Cívic pel Patrimoni, ha explicat que la jornada intentarà posar sobre la taula una seguit de pautes a seguir per a la seva conservació o aspectes jurídics a tenir en compte.

La jornada està organitzada per la Comissió Cívic del Patrimoni de les Terres de l’Ebre, institut Ramon Muntaner i els serveis territorials de Cultura, en el marc de la XV Trobada d’Entitats de la Diòcesi de Tortosa. Per a l’ocasió s’ha organitzat una taula rodona sobre la gestió de fons fotogràfics locals amb la participació d’entitats de la Diòcesi.

El director dels serveis territorials de Cultura, Ferran Bladé, considera important i necessari abordar la gestió del patrimoni fotogràfic. Les inscripcions a la jornada es poden realitzar a través del web de l’Institut Ramon Muntaner fins al 29 de novembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>