TORTOSA

La nova exposició permanent dels Reials Col·legis se centra en el Renaixement


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/06/2019

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa ha redissenyat l'exposició permanent de l’Espai Sant Domènec de Tortosa, al conjunt dels Reials Col·legis, amb la voluntat d’oferir als visitants una informació més àmplia de la història de la ciutat, centrada especialment en el Renaixement. L'exposició pren com a lema “La Ciutat i la Festa del Renaixement”, i l'acompanya d'una nova marca en la qual prenen protagonisme les arcades i passadissos interiors del pati del Col·legi de Sant Jaume i de Sant Maties. El regidor en funcions de Turisme, Josep Felip Monclús, ha explicat la reformulació d'aquesta exposició permanent, posant l'accent en que permet tindre una visió de com era Tortosa al segle XVI.

La mostra s'estructura amb un primer espai on se situa el context històric del segle XVI, amb reproduccions de mapes de l'època amb gran resolució i mides grans, continua explicant el context polític i eclesiàstic que imperava a l'època, i s'endinsa als estrats socials que convivien durant el Renaixement a Tortosa, amb l'ús de maniquís engalanats amb alguns dels vestits més característics de la festa de recreació històrica. La part final de l'exposició compta amb una projecció audiovisual que ajuda els visitants a fer-se una idea amb imatges del que és la Festa del Renaixement als carrers de la ciutat. La visita a aquesta nova exposició permanent s'inclou en la visita que també es pot fer al conjunt dels Reials Col·legis, i que té un preu de 3 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>