Qui som?

Marfanta.com és el diari digital de referència a les Terres de l’Ebre. Va nàixer el 2005 com un bloc personal del periodista Gustau Moreno, però amb el pas dels anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en un diari electrònic plural i de proximitat. A més, Marfanta.com va ser clau per al naixement i expansió de l’Ebresfera, la comunitat de blocaires ebrencs a internet.

Des del 2011, Marfanta.com forma part dels mitjans digitals del grup Doble Columna, que apropa cada dia, de manera ràpida i constant, amb rigor, amb pluralisme i amb credibilitat, la informació més important del territori, a més de les notícies de Catalunya i del món que afecten les Terres de l’Ebre. Amb un gran impacte a les xarxes socials, Marfanta.com també incorpora alguns continguts de Canal 21 Ebre i del periòdic mensual Cop d’Ull.

De la mateixa manera, la participació dels lectors, a través del seus comentaris al mateix web o a les xarxes socials, també ha estat important i fonamental per convertir Marfanta.com en molt més que un diari digital: una comunitat d’usuaris que debaten sobre els temes i els projectes que més interessen la ciutadania de les Terres de l’Ebre. Marfanta.com és la millor manera d’informar-se del que passa i també de saber de què es parla a les Terres de l’Ebre.